Et bærekraftig digitalbyrå

Hva kan et digitalbyrå gjøre for bærekraft?

Digitale hjelpere for de som hjelper verden!

Vi hater grønnvasking. Vi forstår også at det er begrenset hva en heldigital bedrift som vår kan gjøre. Vi har i praksis null utslipp, tar kollektivtransport til kundemøter og liker vegetarmat - men det er rett og slett ikke nok. Og hadde vi latet som ville det vært grønnvasking.

Når vi ble med i SoCentral, et ideelt fellesskap med over 200 medlemmer som fokuserer på å finne samfunnsendrende bærekraftige løsninger ble vi nødt til å sette hodene våre sammen, og kom frem til at vi kan hjelpe samfunnet på 2 måter.

For det første kan vi hjelpe studenter med å komme ut i arbeidslivet og få relevant arbeidserfaring innen markedsføring. For det andre bestemte vi oss tidlig for å utelukkende fokusere på å hjelpe små bedrifter å vokse med digital markedsføring.

Vi står fortsatt som kapasitetsbyggere hos SoCentral, noe som vil si at vi stiller vår kunnskap om markedsføringsfaget tilgjengelig for de andre bedriftene som ønsker å utvikle bærekraftige løsninger for å bedre samfunnet både nasjonalt og internasjonalt. En rolle i et viktig miljø vi er veldig stolte av å ha fått.

Det er med andre ord kanskje ikke all verden vi kan gjøre selv, men vi kan definitivt hjelpe de rundt oss med å skape en bedre fremtid!

Nysgjerrighet

Vi er alltid nysgjerrige på kundene våre og hva de trenger.
Dette hjelper oss med å finne gode, og varige løsninger som fungerer på kort sikt og samtidig legger et solid grunnlag for langsiktig suksess. Vi mener at nøkkelen til kundetilfredshet ligger i vår evne til å tilpasse oss og imøtekomme individuelle behov.

Ryddighet

For å skille oss ut i bransjen er vi opptatt av å være ryddige, profesjonelle og servicevennlige. Alle har sine unike behov når det kommer til oppfølging, og vi gjør vårt ytterste for å tilpasse oss individuelt. Men som en fast standard kan du alltid forvente oversiktlige tilbud, kontrakter, fakturaer og rapporter når du jobber med Replan.

Lidenskap

Markedsføring er en stadig skiftende disiplin, som forandrer seg nesten like ofte som vi bytter sokker. For å levere virkelig gode resultater, må man være lidenskapelig opptatt av faget. Denne lidenskapen, sammen med en ekte interesse for våre kunders suksess, er hjertet av hva vi streber etter.

Våre verdier

Vi skreddersyr løsninger som passer dine behov og mål.
Enten du trenger en imponerende nettside, å klatre i søkeresultatene i Google, eller ønsker en fast sparrepartner på digital markedsføring, er vi her for å hjelpe deg med å vokse.

Vil du ha en gratis konsultasjon?

Har du spørsmål eller ønsker å digitalisere din bedrift med Replan? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!
Takk! Meldingen har blitt sendt, og vi tar kontakt med deg.
Oops! Her har det skjedd noe feil. Forsøk å sende en epost direkte - eller ringe.