Blekksprut Tattoo

Blekksprut Tattoo i Kristiansand fornyet sitt digitale fotavtrykk med en skreddersydd WordPress-nettside, som fanger essensen av deres tatoveringer og studio.
Alle
Nettside
Kunde
Blekksprut Tattoo
Date
Tjeneste
 • Digital annonsestrategi: Omfattende plan som dekker ulike plattformer.
 • Målgruppeanalyse og segmentering: Grundig undersøkelse for å skreddersy innhold effektivt.
 • Tilpasset innhold og annonseutvikling: Utarbeidelse av engasjerende, skreddersydde annonser.
 • Datadrevet annonseoptimalisering: Utnyttelse av innsikt for optimal ytelse.
 • Kontinuerlig strategioptimalisering: Løpende forbedring gjennom testing og analyse.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam viverra nibh ut pretium dapibus. Maecenas nec ultricies diam, non facilisis augue. Cras facilisis massa ac neque scelerisque, ac porta orci sollicitudin. Aenean vestibulum sed nisl nec condimentum. Donec scelerisque purus nec tellus varius, at sagittis quam mattis. Vestibulum maximus tempus elementum. Donec faucibus tellus purus, ac aliquam urna volutpat sit amet. Donec urna massa, venenatis posuere purus ut, molestie convallis turpis.

Prosjektet

Hva gjorde vi

Oppdrag

Blekksprut Tattoo er et tattoostudio som ligger i hjertet av Kristiansand sin lokale tatoveringsscene.
De ønsket å oppgradere sin digitale synlighet for å bedre reflektere kvaliteten og kreativiteten i arbeidet de leverer. Med en foreldet nettside som ikke klarte å vise frem deres portefølje eller tiltrekke seg nye kunder, var behovet for en digital overhaling tydelig.


Med stadig flere konkurrenter lokalt og nasjonalt og kunder som scroller gjennom telefonene sine, var det på tide for Blekksprut Tattoo å få et digitalt ansikt som matchet deres unike stil og atmosfære.

Løsning

Vi slo hodene sammen og jobbet tett med deres visjon. Ved å velge WordPress som vårt kreative lerret, skapte vi en nettside som ikke bare viste frem Blekksprut Tattoo's unike arbeid, men også fikk frem identiteten til studioet. Vi valgte mørke farger, med innslag av sjøsprøyt og tentakler - perfekt for et tattoostudio i kystperlen Kristiansand!

Nettsiden har en blanding av levende bilder og enkle navigasjonsmuligheter til booking av timer og informasjon.

 • Visuell appell: Et estetisk tiltalende design som fremhever studioets imponerende portefølje av tatoveringer gjennom høykvalitets bilder og et rent, minimalistisk layout.
 • Brukervennlighet: En intuitiv og enkel navigasjonsstruktur som gjør det lett for potensielle kunder å utforske kunstnernes arbeid, lære om tatoveringsprosessen, og bestille konsultasjoner.
 • Mobilvennlighet: Sikring av at nettsiden fungerer sømløst på alle enheter, fra desktop til mobil, for å nå et bredere publikum og gi alle besøkende en god brukeropplevelse.
 • SEO-optimalisering: Implementering av bransjepraksiser for søkemotoroptimalisering for å forbedre nettsidens synlighet og tiltrekke seg mer organisk trafikk

Resultater

 1. Digitale tatoveringer: Den nye nettsiden fungerer som et digitalt galleri, hvor Blekksprut Tattoo kunne vise frem sitt nyeste arbeid og stil
 2. Enklere booking: Det er enkelt for folk å booke konsultasjonstime og planlegge sin neste tattovering med enkle kontaktskjemaer.
 3. Første side i Google: Blekksprut Tattoo dukker organisk opp på førstesiden i Google på relevante søkeord som "Tattoo Kristiansand", noe som hjelper med mer trafikk til nettsiden

Konklusjon

For Blekksprut Tattoo har veien fra lokal skjult skatt til digitalt synlig akkurat startet, med det viktigste steget - en god, responsiv nettside.
Vi elsker å jobbe med lokale aktører, og hjelpe de med å imponere kundene sine på nett.

Så neste gang du tenker på å få en ny tatovering i Kristiansand, vet du hvor du skal gå - rett til Blekksprut Tattoo's nye nettside.

Resultatet