Jungeltelegraf1

Les om hvordan Jungeltelegraf1 endret sin digitale tilstedeværelse med en dynamisk Wordpress-nettside, for å styrke deres posisjon for å engasjere ungdom med relevante samtaler og diskusjoner.
Alle
Nettside
Kunde
Jungeltelegraf1
Date
Tjeneste

Prosjektet

Hva gjorde vi

Ny nettside til Jungeltelegraf1

Jungeltelegraf1 er en podcast laget av ungdom for ungdom med mottoet "lavere skuldre og høyere fremtidstro", hvor de tar opp personlige og samfunnsaktuelle temaer. Podcasten er tilgjengelig på Spotify og andre relevante plattformer, og i 2023 står de også for informasjonskampanjen "Førstegangsvelgerne" på vegne av Valgdirektoratet.

De ønsket en i første omgang en enkel nettside med informasjon til støttespillere og samarbeidspartnere, men med fleksibilitet til å skalere den senere ved behov.

Vi har laget en rask, responsiv nettside i WordPress i samarbeid med kunden. Nettsiden finner du her.

Ny nettside og basic SEO

Jungeltelegraf1 jobber med ungdom, og atpåtil er mange av ungdommene som jobber i Jungeltelegraf1 designstudenter, så det var ekstremt viktig med et ungdommelig, designmessig moderne uttrykk på nettsiden. Samtidig skal nettsiden kommunisere med aktører som potensielt ønsker å samarbeide med de, så vi fokuserte på et friskt design som var enkelt å navigere for begge målgrupper.

Vi valgte sterke farger som komplimenterte jungeltemaet gjennomgående på hele siden.

Siden er lagt opp med fokus på en god kundereise og kort vei til informasjonen man søker etter. Den er lagt opp etter best praksis for SEO og tilgjengelighet, slik at alle kan bruke den både på mobil og desktop. Dette gjør det også lettere for de og oss å jobbe med SEO på et senere tidspunkt, skulle det være relevant.

"Replan har levert en super nettside som er tilpasset oss, gjør raskt endirnger vi trenger, sitter på kunnskap om alt vi ikke ser og er enkle å ha med på laget. Prosessen med Replan har vært avgjørende for at vi fikk opp nettsiden vår. Ikke bare en nettside vi trengte, men også en vi er skikkelig stolte av."

(SEO Score på Jungeltelegraf1 sin nye nettside)

Resultatet