SISU Business

Toppresultat i Google med ny nettside og SEO
Alle
Nettside
Google-tjenester
Kunde
SISU Business
Date
Tjeneste

Prosjektet

Hva gjorde vi

SISU Business hjelper kvinnelige gründere med å komme i gang på riktig måte. De har blant annet samarbeidet med Danske Bank, Google og arbeidet deres har vært fremhevet i Finansavisen.Vi har levert nyt nettside, søkeannonsering og contentrådgiving for de.

Vi har samarbeidet med SISU siden 2021, og vi er fortsatt ansvarlige for markedsføringsaktiviteter som vedlikehold av nettstedet og oppfølging ifm. Google.

Ny nettside, søkeordanalyse og SEO

SISU har et bredt nettverk, og har sterk kompetanse på feltet de jobber i. Kunder har kommet fra nettverk og referanser, men de savnet en tydelig digital tilværelse for å nå ut til potensielle kunder som ikke visste om tjenestene deres.
De ønsket også en visuelt pen nettside som var enkel å navigere, som også ga de muligheten til å enkelt kunne gjøre endringer selv.


Markedsføringsarbeidet med SISU startet som med mange andre, med en nettside.
Parallelt med at denne ble utviklet gjorde vi en søkeordanalyse, slik at tekstene på siden kunne rangere best mulig i Google - og gi de en god oversikt over hvilke søkeord de burde lage innhold på.

(Gjennomsnittlig posisjon i Google juni til november 2022)

I dag har de en moderne nettside med en logisk kundereise og gode CTA'er. Innholdet de skriver er basert på data, noe som gjenspeiles i posisjonene de oppnår på bestemte søkeord i Google.
Arbeidet med strategi som er gjort sammen gjør at de kommer til å fortsette å klatre i søkeresultatene i Google også fremover!

Kundens tilbakemelding

"RePlan er dyktige, kunnskapsrike og tverrfaglig gode. Og ikke minst hyggelige med god og personlig oppfølging. Opplever at de bryr seg om min suksess. Anbefales!"

Kristin Langnes, Daglig leder

Resultatet