Normisjon

Se hvordan vi transformerte Normisjon Øst sin nettside til en moderne, brukervennlig plattform som effektivt formidler deres budskap til nye generasjoner
Alle
Nettside
Kunde
Normisjon
Date
Tjeneste

Prosjektet

Hva gjorde vi

Oppdraget

Normisjon har en historie som strekker seg tilbake til 1866. De tilbyr leirsteder og leire for ungdom, og da er det viktig å presentere informasjon om dette på en god måte til foreldre og ungdommer. Vi valgte å gå for en dus fargepalett som er lett å lese, med tydelige seksjoner og bilder for å kommunisere enkel navigasjon for de som bruker nettsiden.

I en digital tidsalder stod de overfor utfordringen med å nå ut til nye generasjoner og folkeslag på en måte som resonnerer med moderne kommunikasjonsvaner. Deres eksisterende nettside var utdatert, vanskelig å navigere og reflekterte ikke organisasjonens dynamiske og inkluderende natur.

Løsningen

For å møte disse utfordringene, utviklet vi en helt ny nettside for Normisjon Øst ved hjelp av WordPress, verdens mest populære innholdsstyringssystem. Vår tilnærming omfattet:

  • Brukervennlig Design: En visuelt tiltalende og intuitiv design som fremhever Normisjon Øst sin visjon og verdier, og gjør det enkelt for besøkende å utforske hvordan de kan engasjere seg.
  • Responsivt Layout: En mobilvennlig nettside som sikrer en feilfri brukeropplevelse på alle enheter, fra desktop til mobil.
  • Innholdsstrategi: Optimalisert og målrettet innhold som tydelig kommuniserer Normisjon Øst sitt budskap og tilbud, forbedret med engasjerende visuelle elementer.
  • SEO-optimalisering: Implementering av beste praksiser for søkemotoroptimalisering for å forbedre nettsidens synlighet og tiltrekke seg mer organisk trafikk.

Siden er lagt opp med fokus på en god kundereise og kort vei til informasjonen man søker etter om for eksempel leirsteder. Den er lagt opp etter best praksis for SEO og tilgjengelighet, slik at alle kan bruke den både på mobil og desktop. Tross mange elementer laster tiden raskt på 0,6 sekunder med tilnærmet perfekt SEO-score på hele siden.

Resultater

Den nye nettsiden har revitalisert Normisjon Øst sin digitale tilstedeværelse, med en merkbar økning i nye innlegg og arrangementer.

Nettsiden har blitt en sentral plattform for å formidle organisasjonens budskap og informasjon, noe som demonstrerer kraften i digital innovasjon når det gjelder å formidle tidløse budskap.

Konklusjon

Vår løsning for Normisjon Øst illustrerer hvordan teknologi og tro kan gå hånd i hånd for å nå ut til mennesker på en måte som er relevant og tilgjengelig.

Med en ny nettside som ikke bare formidler deres budskap, men også inviterer til handling og fellesskap, er Normisjon Øst nå bedre rustet enn noen gang til å fortsette sitt viktige arbeid.

Resultatet