Skagen Pub

Se hvordan Skagen Pub gikk fra å ikke ha en nettside til å bli en digital suksess og få over 150 bookinger på under 2 måneder, med nesten 1000 bookinger på under 1 år.
Alle
Nettside
Kunde
Skagen Pub
Date
Tjeneste

Prosjektet

Hva gjorde vi

Oppdraget

Skagen Pub er en folkekjær restaurant og pub som leverer dansk stemning og danske priser på god mat og drikke midt i Kristiansand - kjent for sin varme atmosfære og folkelige sjarm.

De hadde ikke en nettside fra før av, kun en Facebook-side, noe som begrenset deres evne til å nå ut til nye kunder og effektivisere bookingprosessen, en utfordring i en stadig mer digital verden.

Løsningen


For å adressere denne utfordringen utviklet vi en skreddersydd nettside for Skagen Pub ved hjelp av WordPress, med særlig fokus på:

  • Fengende, brukervennlig Design: En nettside som reflekterer Skagen Pubs unike personlighet og skaper en innbydende atmosfære på nett, med enkel navigasjon og tydelig informasjon.
  • Integrert bookingsystem: Et effektivt og brukervennlig bookingsystem som tillater kundene å enkelt reservere bord på nett, noe som forbedrer brukeropplevelsen og effektiviserer tiden til de ansatte.
  • Mobiloptimalisering: Et responsiv design som sikrer at nettsiden fungerer feilfritt på alle enheter, fra smarttelefoner til desktop, for å imøtekomme alle besøkende på nettsiden.
  • SEO-optimalisering: Optimaliserte nettsideinnhold for søkemotorer for å forbedre synligheten og tiltrekke seg flere besøkende både lokalt og fra turister som besøker Kristiansand.


Resultat

Lanseringen av Skagen Pubs første nettside har vært en enorm suksess, med en betydelig økning i antall online bookinger. Puben mottar nå nesten alle sine reservasjoner gjennom den nye nettsiden, noe som har sentralisert bookingprosessen og gjort det enklere for både kunder og personalet å håndtere reservasjoner. Den digitale tilstedeværelsen har også forbedret Skagen Pubs synlighet og tilgjengelighet.

Nettsiden er designet med restaurantens merkevare i tankene, og har et friskt og inviterende utseende som skal resonnere med det danske flagget og stemningen i restauranten.

Nettsiden er også utformet for å være enkel å vedlikeholde for de som jobber i ledelsen på Skagen Pub, som alle nettsider vi lager.
Den er satt opp med en intuitiv og brukervennlig plattform, som gjør det enkelt for personalet å gjøre endringer på siden.

"Replan har levert en rask og responsiv nettside som vi er veldig fornøyd med. Vi fikk raskt inn bookinger med skjemaene de satte opp."

Kristine O´Neill
Skagen Pub Kristiansand

(SEO Score for nettsiden til Skagen Pub)

Resultatet