Tiger Service

Økte omsetningen med 40% med ny nettside kombinert med Google Ads
Alle
Annonsering
Nettside
Kunde
Tiger Service
Date
Tjeneste

Prosjektet

Hva gjorde vi

Ny nettside, annonser og SEO

Tiger Service har stort sett alltid jobbet etter referanser fra fornøyde bedriftskunder. Likevel savnet de en sterkere digital tilstedeværelse i lokalmiljøet, spesielt etter at pandemien inntraff. Etter innledende samtaler ble vi enige om å lage en nettside for Tiger Service, og sette i gang med annonsering.

Markedsføringsarbeidet med Tiger Service startet som med mange andre, med en nettside. Så fort denne var ferdig igangsatte vi annonsering i Google. Samarbeidet pågår den dag i dag, og Tiger Service fortsetter kontinuerlig å få henvendelser fra relevante bedrifter på renholdstjenester i Ullensaker, og har hatt en økning i driftsinntekter på over 10% etter at samarbeidet startet. De har også blitt nødt til å ansette flere renholdere!

I dag har de en frisk nettside som gjenspeiler det selskapet ønsker å være. Det er også en tydelig lenkestruktur og tilstedeværelse i Google, og de lister godt organisk i Google – i tillegg til betalte søk. Dette er mye på grunn av den nye optimaliserte nettsiden som har fokus på søkeord som er relevante.

Kundens tilbakemelding

"Vi har ikke vært digitale tidligere. Vi har hatt en veldig enkel nettside som vi ordnet selv, men opplevde aldri at det kom kunder derfra, og at den stort sett var helt stillestående. Jeg er heller ikke en selger, så at kunden kommer til oss er helt optimalt. Etter at RePlan kom inn har vi måtte ansette flere!"

Barbro Holth, Daglig leder

Resultatet